アスパラのパンチェッタ巻き

クリスマスディナーにもう一品!アスパラベーコンのパワーアップバージョンです。ベーコンの代わりにパンチェッタというハムで巻いてみました。オレンジの皮入りのソースが決め手。簡単手軽でテーブルが華やかになるので、我が家のクリスマスディナーのテーブルに並ぶでしょう〜。レシピはコチラ

今回はお友達のクミちんのお誕生日ディナーをお家で開催。昼間から7時間位食べて飲んでダラダタしておりました。日本人のお友達はいっぱい食べてくれるのでご飯の作りがいがあります。今度はもっと締めの料理を用意しておきますわ。

I made pancetta wrapped asparagus with an orange zest sauce as an appetizer for my friend Kumi’s birthday dinner. Wrap asparagus with pancetta and cook on a fry pan. The sauce is Dijon mastered, olive oil, fresh orange juice with sold & pepper. A little bit of orange zest and thyme for your eyes. it’s perfect for a Christmas dinner!

ブログランキング・にほんブログ村へ
にほんブログ村 海外生活ブログ ニューヨーク情報へ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: